"Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont." Konrad Adenauer

luni, 4 ianuarie 2010

la multi ani...cu intarziere...



La multi ani tuturor!!!! Sa aveti un an mai bun si mai altfel decat cei de pana acum! Sa fiti sanatosi si plini de viata, caci in timpurile astea grele doar optimismul ne mai salveaza.
Si pentru ca sfarsitul de ani mi l-am petrecut la Tusnad, o sa va spun si cateva impresii.In primul rand peisajul e de vis, pacat ca noi toti migram iarna doar spre Valea Prahovei si mai putin catre Tusnad, Balvanyos, Praid si alte statiuni din zona judetelor Harghita si Covasna.
In al doilea rand preturile sunt super convenabile.Am mancat la Balvanyos, la restaurantul Cetate, mancaruri cu specific unguresc (va recomand din tot sufletul gulas de fasole in pita - e fenomenal!!!!), pui de balta, tocana de mistret si alte nebunii din astea, plus bautura, cafele, garnituri si nota de plata a fost de 190 lei pentru 11 persoane.
Partea proasta in zona e ca nu sunt multi turisti si punctele de atractie vestite pe vremuri si-au mai inchis portile.Mi-au placut lacul Ciucas, cu restaurantul plutitor, izvoarele cu apa minerala, lacul Sfanta Ana...
A fost frumos, obositor, galagios, intr-un cuvant a fost...ceva de care o sa imi aduc aminte cu placere multi ani de acum inainte.

Un comentariu:

  1. Super faine pozele. Ma bucur tare mult ca te-ai distrat!

    La multi ani si un an foarte, foarte bun iti doresc!!!

    RăspundețiȘtergere

liv spune: