"Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont." Konrad Adenauer

marți, 20 aprilie 2010

O simpla discutie despre pasiuni si filme

Nu am mai scris nimic de ceva vreme.Motive dupa care sa ma ascund sunt o mie, insa recunosc, desi mi-e tare greu, ca nu prea am avut timp.Desi parca timp gasesti cand iti doresti musai sa faci ceva anume (asta ca sa nu admit ca am fost cam lenesa..).
In fine, m-am intors cu forte proaspete si cu un dor nebun de vara si de viata.Desi vremea inca e mohorata, desi soarele sta ascuns dupa nori si mai trimite din cand in cand, cate o raza timida de soare, pot sa zic cu mana pe inima ca .... IARNA A TRECUT!!! Si va veni, in curand, vara cea minunata, plina de caldura si culoare.
M-am gandit sa va povestesc azi cate ceva despre filmele pe care le-am vazut in ultima vreme, poate vin cu ceva noutati si poate veti fi interesati sa le cautati si voi.

1. Am descoperit, absolut intamplator, navigand pe siteurile de unde descarc diverse chestii, un serial din 2009, nedifuzat inca la noi si care se numeste " The Vampire diaries", in traducere libera "Jurnalul unui vampir".Stiu ca filmele cu vampiri sunt la moda acum, cum erau prin anii 90 cele cu actiune, gen Van Damme@co, dar mie mi se pare simpatic, personajele sunt bine conturate, efervescente, dialogul e subtil, intr-un cuvant merita sa il vedeti.



2. Un alt film care merita vazut este "Clash of the titans" ("Inclestarea titanilor") care prezinta o bucatica din mitologie (eu care sunt pasionata de istorie am devorat filmul), asezonata bineinteles cu efecte speciale bune si personaje aranjate si coafate ca-n timpurile moderne.

3. Un alt serial care mie imi face cu ochiul (asta pentru ca sunt un mare fan al genului SF) este "Sanctuary" - "Sanctuarul", in care regasesc personaje indragite de mine in serialul "Stargate - SG 1", un amalgam de fantezie si efecte speciale, o poveste a unui ultim refugiu pentru fiintele inzestrate cu puteri supranaturale, ce traiesc in umbra noptii si rareori ies la iveala.Va spun ca merita.



4. Si daca tot suntem in zona SF, cea mai noua aparitie din sfera "Stargate" este "Stargate Universe", povestea unui echipaj plecat sa cutreiere galaxiile absolut din intamplare, ce exploreaza mai intai de toate firea umana, orgoliile, incapatanarea.. Nu e favoritul meu din serie, dar macar pentru cum exploreaza natura umana, merita.



Am vorbit cam mult despre SF, dar, dupa cum spuneam este una din marile mele pasiuni. Voi puteti adauga cele mai noi filme sau seriale pe care le-ati vizionat.Ca sa le comentam impreuna.

4 comentarii:

  1. Da, am auzit de unele din cele de mai sus, dar nu am vazut nici unul, in schimb le devoreaza sotul. Eu am urmarit Gossip girl in ultimul timp, dar acum astept noi episoade, ca o barfitoare mica ce sunt. :P Te pup, week-end placut! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. te pup si eu si iti urez week end placut! sa ai grija de tine, mai ales acum si sa te odihnesti! pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iarna a trecut, ceea ce mă bucură enorm :D

    RăspundețiȘtergere
  4. intr-adevar MadMe, iarna a trecut si nu pot sa exprim in cuvinte ce bucurie pe capul meu sa mai scap de cojoace, manusi si alte accesorii.. plus ca ador verdele crud al ierbii si mirosul proaspat ce pluteste in aer..

    RăspundețiȘtergere

liv spune: