"Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont." Konrad Adenauer

miercuri, 3 martie 2010

Sofatul, pasiunea mea



Parafrazand o emisiune de pe la noi, pot sa spun cu mana pe inima ca nu shoppingul e pasiunea mea, ci sofatul.In urma cu ceva vreme, nu credeam ca voi pune mana vreodata pe un volan (in limbaj popular "covrig").Imi era teama pana si sa pornesc masina,cat despre schimbatul vitezelor, acceleratie si frana, ii spuneam instructorului meu sa-mi lege fire electrice de picioare ca sa fiu in consens cu operatiunile extrem de complicate la acea vreme.

Dar uite ca vremea trece si teama initiala se tranforma in obisnuinta asezonata cu putin tupeu si o doza buna de optimism.Si mai uite ca in ultima perioada sofatul a devenit marea mea pasiune.Imi place sa conduc in special noaptea, la drum lung, dar nu refuz niciodata orasul (oricum n-am ce face, ca doar nu mi-am cumparat strada separat unde sa nu fie aglomeratie sau semne enervante de circulatie).

M-am obisnuit sa merg singura cu masina la revizii, ITP, in service..desi asta nu-mi prea face cinste, trebuie sa recunosc ca pana la a ajunge mai sigura pe mine, am cam incercat obiectele fixe din jur (ca sa exemplific: banca, copac, cate o teava ivita de nicaieri si bineinteles, pe locul 1, bordurile...)



Una peste alta, imi place sa conduc.M-am obisnuit sa ajung repede si relativ ieftin acolo unde imi doresc.Asta e avantajul.Dezavantajul: lipsa miscarii si o oarecare comoditate.

Este sofatul o pasiune sau macar o placere pentru voi?

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai dreptate in ce spui.Uneori si pe mine ma scoate din minti traficul, insa imi trece repede.Zic eu..

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi cer scuze MadMe.Din greseala am sters postarea ta, in loc de a mea.Mai am pana invat toate cele de pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  5. Măi, măi, te cred şi te înţeleg perfect. Şofatul devine cu atât mai plăcut cu cât la începuturi a fost chinuitor. Acum eşti expertă, ce mai!! :P Felicitări.

    RăspundețiȘtergere
  6. Liiiv, LA MULŢI ANI, draga mea!!

    Să ai o seară minunată, alături de cine doreşti!! Te-am pupat! :P

    RăspundețiȘtergere

liv spune: