"Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont." Konrad Adenauer

joi, 3 decembrie 2009

despre prietenie



nu stiu ce parere aveti voi despre prietenie, insa eu cred ca este unul dintre cele mai frumoase lucruri ce i se pot intampla unui om in viata.si vorba unui amic de-al meu, nu conteaza sa ai 100 de oameni in cercul tau de prieteni, dar doar 2 prieteni adevarati..mai bine ai doar 2 oameni in cercul tau, dar stii ca te bazezi pe ei si la 1 noaptea.
despre asta vreau sa vorbesc.despre legatura care se creaza in ani, despre cum pornesti la drum alaturi de prietenii dragi, despre cum ajungi sa depeni amintiri cand parul iti e incaruntit si ridurile iti brazdeaza fata atunci cand razi amintindu-ti de ce a fost odata.." :))
eu, recunosc, am doua prietene mari si late (la figurat, pentru ca la propriu sunt slabute si aparent fragile...iar una din ele mai are "in dotare" ceva care mereu m-a complexat, nu divulg, dar ea sigur o sa stie despre ce vorbesc) pe care le cunosc din facultate si alaturi de care am crescut si m-am dezvoltat ca om.
si mai recunosc ca, desi uneori le-am ratacit prin agenda vietii, le-am recuperat apoi si am reluat legatura ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.si pentru asta tin sa le multumesc, pentru ca m-au suportat asa cum sunt si au fost alaturi de mine in toate momentele importante de dupa 1995 incoace.
si am ajuns la concluzia ca intre prietenii adevarati nu exista secrete ascunse, barfa, invidie sau egoism.exista doar acea stare de bine, de liniste si placere.
si noi barfim la un pahar de suc sau o cafea, si eu le intoxic atunci cand fumez (sunt 1 fumatoare la 2 exemple de viata sanatoasa) si noi plangem atunci cand e cazul si noi impartim aceeasi farfurie cand mergem undeva in oras.asta ne leaga si ne face sa fim deosebite.si mai cred ca, indiferent unde o sa ne poarte viata si indiferent de ce vom face, vom pastra mereu aceeasi legatura de sange care ne-a unit si care nu o sa moara niciodata.
va multumesc dragele mele ca existati in viata mea si ca umarul vostru a fost langa mine atunci cand am avut nevoie.pentru asta va iubesc si tin sa va spun ca sunteti speciale.de ce? pentru ca sunteti prietenele mele de suflet.

2 comentarii:

  1. "A friend is someone who gives you total freedom to be yourself..."
    Plecand de la aceste cuvinte pot sa recunosc ca sunt foarte putini cei care imi dau aceasta libertate.
    Cred ca prieten iti mai este cel cu care, daca te reintalnesti dupa multi ani, vorbesti ca si cum nu v-ati despartit niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cercul de prieteni nu se face cu compasul.

    RăspundețiȘtergere

liv spune: